Blog

Impuls zvaný jaro

Vánoce, dny svátků, čas nicnedělání, stoly plné jídla, cukroví, v televizi pohádky, za okny sníh a taková ta lenošivá pohoda. Potom přichází měsíce plné očekávání a předsevzetí …Znáte to také?

Sluníčko začne mít sílu, objeví se první sněženky a Vy ve vzduchu cítíte tu nádhernou vůni jara. V tom přichází okamžik, kdy je vidět, co Vám zima přidala. Přemýšlíte, jak začít jíst, co zvolit za sport, co jíst, co ne, dřív než přijde období plavek.
ANOJARO je první impuls spousty lidí.

Vánoce, dny svátků, čas nicnedělání, stoly plné jídla, cukroví, v televizi pohádky, za okny sníh a taková ta lenošivá pohoda. Potom přichází měsíce plné očekávání a předsevzetí …Znáte to také?

Sluníčko začne mít sílu, objeví se první sněženky a Vy ve vzduchu cítíte tu nádhernou vůni jara. V tom přichází okamžik, kdy je vidět, co Vám zima přidala.


Přemýšlíte, jak začít jíst, co zvolit za sport, co jíst, co ne, dřív než přijde období plavek. ANOJARO je první impuls spousty lidí.

Já to mám JINAK.

Na Vánoce jsem si upekla cukroví bez mouky a cukru, mlsala sušené ovoce, sýrové krekry, quiche, nachos na sto způsobů, můj pražský, vlašský nebramborový salát a kupu dalších pro mě dříve neznámých dobrot. A víte co? Neskutečně mě to chutnalo.

Každé ráno jsem snídala štolu bez mouky a cukru s nádechem rumu, plnou ořechů, sušeného ovoce (kterou jsem si poté během jednoho měsíce pekla asi 2x), mazala ji máslem, obědvala to, co rodina a přílohy si dělala natolik neobyčejné, že mi to chutnalo víc než klasika.

Vůbec nic mně nechybělo. Naopak všichni si stěžovali jak jsou nafouklý, přejedený, že nabrali i to, že s tím po svátcích musí něco udělat.

Na Vánoce jsem si upekla cukroví bez mouky a cukru, mlsala sušené ovoce, sýrové krekry, quiche, nachos na sto způsobů, můj pražský, vlašský nebramborový salát a kupu dalších pro mě dříve neznámých dobrot. A víte co? Neskutečně mě to chutnalo.

Každé ráno jsem snídala štolu bez mouky a cukru s nádechem rumu, plnou ořechů, sušeného ovoce (kterou jsem si poté během jednoho měsíce pekla asi 2x), mazala ji máslem, obědvala to, co rodina a přílohy si dělala natolik neobyčejné, že mi to chutnalo víc než klasika.


Vůbec nic mně nechybělo. Naopak všichni si stěžovali jak jsou nafouklý, přejedený, že nabrali i to, že s tím po svátcích musí něco udělat.

Můj pocit přeji Vám všem.

Jedla jsem, hodovala, mlsala a ani deko navíc. Krásný pocit a mě tak odpadá každoroční jarní úkol jíst méně, jíst lépe, omezit sladkosti.

Mě čekají nové výzvy. Říct Vám, jak jsem to udělala, jak to jde být s jídlem kamarád, jak tělo funguje, když se žije bez mouky a cukru, i to jaká je moje cesta za šťastným tělem a nejen číslem na váze.

Přeji Vám tu nejkrásnější, naší společnou cestu k dalšímu jaru a světu nových možností.

Lenka

Jedla jsem, hodovala, mlsala a ani deko navíc. Krásný pocit a mě tak odpadá každoroční jarní úkol jíst méně, jíst lépe, omezit sladkosti.

Mě čekají nové výzvy. Říct Vám, jak jsem to udělala, jak to jde být s jídlem kamarád, jak tělo funguje, když se žije bez mouky a cukru, i to jaká je moje
cesta za šťastným tělem a nejen číslem na váze.


Přeji Vám tu nejkrásnější, naší společnou cestu
k dalšímu jaru a světu nových možností.

Lenka