Eskymo řezy

eskymo řezy

Recept pro milovníky kokosu a ledové čokolády. Black & White stylové řezy pro všechny, kdo chtějí zažít novou chuť – kokosem prolnutou, smetanou zjemněnou a s láskou pečenou.

Recept pro milovníky kokosu a ledové čokolády.
Black & White stylové řezy pro všechny, kdo chtějí zažít novou chuť – kokosem prolnutou, smetanou zjemněnou a s láskou pečenou.

Suroviny - těsto

  • 4 vajíčka
  • 70g erythritolu moučka
  • 30g povoleného másla
  • 90g zakysané smetany
  • 130g mandlové mouky
  • 1 lžíce bio kakaa
  • 1 lžíce bio prášku do pečiva

Postup

  • vajíčka, erythritol utřít
  • přišlehat povolené máslo a zakysanou smetanu
  • ručně přidat směs mandlové mouky, prášku do pečiva a kakaa
  • pekáček o vel.23×23 vyložit pečícím papírem,
    péct 170 – max 25 minut
eskymo řezy

Suroviny - kokosová vrstva

  • 100g másla
  • 80g erythritolu moučka
  • 180g zakysané smetany
  • 2 kokosové pudinky
  • 1/2l mléka

Postup

  • uvařit pudink
  • máslo, erythritol utřít, přimixovat vychladlý pudink a zakysanou smetanu
  • dát na studený korpus
  • polít čokoládou bez cukru
  • uvařit pudink
  • máslo, erythritol utřít, přimixovat vychladlý pudink a zakysanou smetanu
  • dát na studený korpus
  • polít čokoládou bez cukru

Osobní inspirace