Eskymo řezy
Recept pro milovníky kokosu a ledové čokolády. Black & White stylové řezy pro všechny, kdo chtějí zažít novou chuť – kokosem prolnutou, smetanou zjemněnou a s láskou pečenou.
Recept pro milovníky kokosu a ledové čokolády.
Black & White stylové řezy pro všechny, kdo chtějí zažít novou chuť – kokosem prolnutou, smetanou zjemněnou a s láskou pečenou.
Suroviny - těsto
- 4 vajíčka
- 70g erythritolu moučka
- 30g povoleného másla
- 90g zakysané smetany
- 130g mandlové mouky
- 1 lžíce bio kakaa
- 1 lžíce bio prášku do pečiva
Postup
- vajíčka, erythritol utřít
- přišlehat povolené máslo a zakysanou smetanu
- ručně přidat směs mandlové mouky, prášku do pečiva a kakaa
- pekáček o vel.23×23 vyložit pečícím papírem,
péct 170 – max 25 minut
Suroviny - kokosová vrstva
- 100g másla
- 80g erythritolu moučka
- 180g zakysané smetany
- 2 kokosové pudinky
- 1/2l mléka
Postup
- uvařit pudink
- máslo, erythritol utřít, přimixovat vychladlý pudink a zakysanou smetanu
- dát na studený korpus
- polít čokoládou bez cukru
- uvařit pudink
- máslo, erythritol utřít, přimixovat vychladlý pudink a zakysanou smetanu
- dát na studený korpus
- polít čokoládou bez cukru
Osobní inspirace
- Erythritol na moučku melu v ZEPTER Mixsy